Teeman lehtiväri

Järjestötoimijat

Järjestötoimijoille suunnatut koulutukset antavat yhdistysaktiiveille tarpeellisia tietoja ja taitoja yhdistyksen pyörittämiseen.

Visio järjestää eripituisia lyhytkursseja ja koulutuspäiviä tukemaan yhdistystoimintaa. Vihreät järjestöpäivät ovat yhdistystoiminnan intensiivikursseja, joilla käydään läpi hallituksen jäsenten roolit, vastuut ja velvollisuudet sekä opitaan mm. kokoustekniikkaa, yhdistysviestintää, taloudenhoitoa ja vapaaehtoistoiminnan organisointia. Koulutuspäiviä järjestetään eri puolilla Suomea loppu- ja alkuvuodesta, kun yhdistyksiin on valittu uudet luottamushenkilöt.

Vihreät puheenjohtajapäivät on kaksi kertaa vuodessa järjestettävät valtakunnalliset koulutuspäivät vihreiden yhdistysten puheenjohtajille ja varapuheenjohtajille. Puheenjohtajapäivillä summataan puoluejohdon kanssa Vihreän politiikan tilaa ja tavoitteita sekä käsitellään ajankohtaisia, jäsenjärjestöjä koskettavia aiheita.

Yhdistysten toimintaa tukevat Vision julkaisut Yhdistystoimijan opas sekä 10 askelta parempaan vapaaehtoistoimintaan. Lisäksi vihreille yhdistystoimijoille on julkaistu pienempiä, maksuttomia oppaita mm. viestintään, jäsenhankintaan ja tapahtumanjärjestämiseen.

Vision koulutuskalenteri

Teeman julkaisuja

Liikkeitä laidasta laitaan

Populististen liikkeiden vertailua eri maissa.

Edellä! Vihreä liitto 20 vuotta

Ehdoton lukupaketti jokaiselle vihreän liikkeen kehityksestä kiinnostuneelle.