Rekisteriselosteet
 

Tältä sivulta löydät henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriselosteet Vision rekistereistä.


Vision www-sivujen kautta kerätään seuraavia rekistereitä:

1. Kurssi-ilmoittautumiset

2. Visio-uutiset

3. Kurssitiedote

 


1. Kurssi-ilmoittautumiset
 

1. Rekisterin pitäjä / y-tunnus

Vihreä Sivistysliitto ry / Y-tunnus: 0991601-5
Fredrikinkatu 33 A, 00120 Helsinki
p. 044-7273240, visio@visili.fi, www.visili.fi

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Ville Ylikahri, opintojohtaja, ville.ylikahri@visili.fi, p. 044-727 3241

3. Rekisterin nimi

Vision kurssi-ilmoittautumiset

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteriin tallennetaan tiedot Vision kursseille ilmoittautuneista henkilöistä. Rekisteriä käytetään kurssien hallinnointiin, viestintään ja laskutukseen liittyvissä asioissa.

5. Rekisterin tietosisältö

Osallistuja nimi
Organisaatio
Sähköpostiosoite
Laskutusosoite (mikäli kurssi maksullinen, eikä osallistuja ole maksa sitä suoraan verkkopankin kautta)
Ilmoittautumispäivämäärä
Lisätietoja osallistujasta (osallistumiseen tai ilmoittautumiseen liittyvää lisätietoa liittyen ko. koulutukseen)

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Tiedot saadaan verkkolomakkeelta, jonka kautta ihmiset itse ilmoittautuvat rekisteriin.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Rekistereistä ei luovuteta tietoja eikä rekisteriä yhdistetä muihin rekistereihin. Tiedot ovat tallennettu palvelinjärjestelmään ja niihin on ainoastaan Vihreä Sivistysliitto ry:n henkilökunnalla sekä järjestelmän ylläpitäjällä.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käyttöoikeudet on rajattu Vihreä Sivistysliitto ry:n sisällä.

9. Tiedon korjaaminen

Rekisteriin liittynyt voi pyytää koska tahansa Visiota poistamaan tietonsa rekisteristä tai korjaamaan virheelliset tiedot.

10. Tarkastusoikeus

Henkilöllä on Henkilötietolain 26§:n mukaisesti oikeus tarkastaa mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tämän voi tehdä ottamalla yhteyttä rekisterien ylläpitäjään.

 


2. Visio-uutiset
 

1. Rekisterin pitäjä / y-tunnus

Vihreä Sivistysliitto ry / Y-tunnus: 0991601-5
Fredrikinkatu 33 A, 00120 Helsinki
p. 044-7273240, visio@visili.fi, www.visili.fi

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Suunnittelija Meri Tennilä, meri.tennila@visili.fi, p. 044-727 3243

3. Rekisterin nimi

Visio-uutiset

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisterin tarkoituksena on tiedottaa jäseniään Vision tulevista tapahtumista, koulutuksista, julkaisuista jne. Visio-tiedote ilmestyy n. kuusi kertaa vuodessa.

5. Rekisterin tietosisältö

Käyttäjän (yksityishenkilö tai yhdistys) sähköpostisoite.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Tiedot saadaan verkkolomakkeelta, jonka kautta ihmiset itse ilmoittautuvat rekisteriin.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Rekistereistä ei luovuteta tietoja eikä rekisteriä yhdistetä muihin rekistereihin. Tiedot ovat tallennettu palvelinjärjestelmään ja niihin on ainoastaan Vihreä Sivistysliitto ry:n henkilökunnalla sekä järjestelmän ylläpitäjällä.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käyttöoikeudet on rajattu Vihreä Sivistysliitto ry:n sisällä.

9. Tiedon korjaaminen

Postituslistalle liittynyt voi pyytää koska tahansa Visiota poistamaan tietonsa rekisteristä tai korjaamaan virheelliset tiedot.

10. Tarkastusoikeus

Henkilöllä on Henkilötietolain 26§:n mukaisesti oikeus tarkastaa mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tämän voi tehdä ottamalla yhteyttä rekisterien ylläpitäjään.


3. Kurssitiedote
 

1. Rekisterin pitäjä / y-tunnus

Vihreä Sivistysliitto ry / Y-tunnus: 0991601-5
Fredrikinkatu 33 A, 00120 Helsinki
p. 044-7273240, visio@visili.fi, www.visili.fi

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Suunnittelija Meri Tennilä, meri.tennila@visili.fi, p. 044-727 3243

3. Rekisterin nimi

Kurssitiedote

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisterin tarkoituksena on tiedottaa jäseniään Vision tulevista yhdistys- ja vapaaehtoistoiminnan koulutuksista. Kurssitiedote ilmestyy n. 10-15 kertaa vuodessa.

5. Rekisterin tietosisältö

Käyttäjän (yksityishenkilö tai yhdistys) sähköpostisoite.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Tiedot saadaan verkkolomakkeelta, jonka kautta ihmiset itse ilmoittautuvat rekisteriin.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Rekistereistä ei luovuteta tietoja eikä rekisteriä yhdistetä muihin rekistereihin. Tiedot ovat tallennettu palvelinjärjestelmään ja niihin on ainoastaan Vihreä Sivistysliitto ry:n henkilökunnalla sekä järjestelmän ylläpitäjällä.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käyttöoikeudet on rajattu Vihreä Sivistysliitto ry:n sisällä.

9. Tiedon korjaaminen

Postituslistalle liittynyt voi pyytää koska tahansa Visiota poistamaan tietonsa rekisteristä tai korjaamaan virheelliset tiedot.

10. Tarkastusoikeus

Henkilöllä on Henkilötietolain 26§:n mukaisesti oikeus tarkastaa mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tämän voi tehdä ottamalla yhteyttä rekisterien ylläpitäjään.