Teeman lehtiväri

Vihreä koulutus

Voidaksemme osallistua poliittiseen päätöksentekoon ja tuoda mielipiteemme julki, tarvitsemme tiettyjä aktiivisen kansalaisen perustaitoja. Vihreälle jäsenkentälle suunnattu koulutus on räätälöity antamaan niitä. Monipuolinen kurssitarjonta sisältää niin vihreän politiikan sisältöihin tutustumista kuin yhdistysbyrokratian koukeroitakin. Eri kohderyhmille suunnatut koulutuskokonaisuudet antavat avaimia vihreänä järjestötoimijana ja poliitikkona toimimiseen. Visio järjestää vihreää koulutusta yhteistyössä Vihreän liiton kanssa.

Vihreä koulutus jakautuu eri kohderyhmien mukaan. Koulutusta on tarjolla järjestötoimijoille, ehdokkaille, kuntatoimijoille sekä Vihreästä aatteesta kiinnostuneille. Koulutukset ovat valtakunnallisia koulutuspäiviä, eri pituisia kursseja tai luentosarjoja. Vihreiden koulutusten painopisteet vaihtelevat vaalivuosittain.

Vihreiden kurssien lisäksi Visio järjestää myös kaikille avoimia yhdistystoiminnan kursseja, joista monet sopivat myös vihreille järjestötoimijoille.

Vision koulutuskalenterista näet ajankohtaiset tiedot tulevista koulutuksista.

Lisätietoja vihreästä koulutuksesta saa Vision suunnittelijalta Aleksi Nenonen, etunimi.sukunimi@visili.fi, p. 044-727 3242

Teeman julkaisuja

Liikkeitä laidasta laitaan

Populististen liikkeiden vertailua eri maissa.

Edellä! Vihreä liitto 20 vuotta

Ehdoton lukupaketti jokaiselle vihreän liikkeen kehityksestä kiinnostuneelle.